Friday, June 3, 2011

Impian tercapai - Trip Korea


Assalamualaikum..

Menaip tepat di bilik hotel di daerah seongwipu,jeju island, Korea.

Bilik hotel

katil yang sangat selesa


Tapi internet takda jadi just buat rough idea – nanti copy paste as a post 


Ainsabrina berada di korea?? 

street guesthouse di sinseoldong,seoul,korea.


Surprised?? Saya sendiri tak tersangka impian olok-olok masa 2nd year akan tercapai masa 4th year..masa ber’impian’ tu, plan2 nak g korea masa dah keja nnti ka,takpun masa honeymoon ka..(ooopppsss smapi ke honeymoon aku fikir ^^ ) 

Kebetulan masa awal 4th year ada promotion ke korea dalam RM1000 pergi balik..harga sesuai,tarikh pun sesuai..then saya dan kawan 2 org terus ambik keputusan nak tempah je..tak fikir panjang sangat waktu tu..just tanya permission mak ayah, mak ayah setuju terus je tempah..tak fikir pasal duit nak berjalan cukup ke tak, tak fikir pasal bajet lansung dan tak fikir pasal tour pun..just randomly je booked ticket..
Jadi sepanjang kami 4th year di samping sibuk dan stress dengan posting masing2, kami luangkan masa jugak untuk korea trip kami..survey2 internet..mintak tolong 2-3 sahabat yang study di Korea..dn untuk bajet jalan2 di korea, kami ada juga mengikat perut semata-mata untuk simpan duit ke Korea ^^


Tu je buat masa ni..mahu tahu lebih lanjut tentang korea trip saya, boleh klik follow kat sebelah tu ^^

2 pengomen:

Doctor on Duty- Siti Soleha

ni yang jeles ni..leh gi korea..

littlenailofar

assalamu'alaikum ain.

harap ain boleh kongsikan budget ain utk ke korea ni. utk di jadikan panduan d masa hadapan ^^

baca cerita ain, teringat time pi korea haritu. sgt berbeza pemandangan dkt palace tu. hijau2 je tp time sy pi sana, semua covered in white. terasa nak pi time bkn winter pula...


ainsabrina mencabar dirinya sendiri.
Related Posts with Thumbnails