Sunday, June 26, 2011

GA Muslimah's Hour : Ole-ole dari oversea ^^

assalamualaikum..

maaf hujung minggu ni tak banyak pulak post pasal korea trip saya.
hujung minggu ni agak sibuk, ke sana dan ke sini, tak sempat nak menaip banyak.

buat yang baru terbukak blog ni sebab GA ni, saya ada buat beberapa post tentang korea trip saya.
jemput-jemput la untuk menklik dan membaca.

Trip korea : (1) (2) (3) (4) (5) (6)


rasa macam nak buat GA pulak.

memandangkan ada sedikit hadiah dari korea + saya akan ke Bangkok Julai ni (yeh !!! jalan2 lagi..suka2)

saya rasa macam bermurah hati untuk bagi sedikit cenderahati dari Korea & Bangkok untuk pembaca-pembaca blog saya di luar sana.



ok ni beberapa perkara yang anda semua perlu buat :

  1.  Wajib ada blog,berwarganegara Malaysia dan mempunyai alamat di Malaysia.
  2. Buat entri tajuk "GA Muslimah's Hour : Ole-ole dari oversea ^^ "
  3. Letak header saya (gambar di atas post ini) dan linkkan entri tersebut ke sini.
  4. Bersama entry tersebut, sila sertakan sekali satu sahaja gambar anda bercuti. tak kisah la bercuti dalam atau luar negara dan ceritakan serba sedikit tentang gambar anda(percutian anda).
  5. Di akhir post tersebut(penutup), sila linkkan 2 link ini  -http://drmuslimah.blogspot.com/dan http://muslimahhour.blogspot.com/ 
  6. Dah publish entri tu, post link kat comment bawah entri ini k.
  7. Pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti penceritaan anda dan gambar anda.
  8. Sila hantar link post anda selewat-lewatnya 12 malam , 5 Julai 2011. 
  9. Hadiah semestinya cenderahati dari Korea dan Bangkok. Buat masa ini, hadiah  yang akan diberikan pada pemenang diterhadkan kepada 3 orang. Jika penyertaan lebih daripada yang dijangka, hadiah kemungkinan ditambah. jadi ajak la ramai2 kawan anda join. tag tidak wajibkan tapi digalakkan.
  10. Tidak wajib follow blog ini tapi digalakkan untuk mengetahui lebih lanjut tentang info GA ini.  
  11. Pengumuman pemenang akan diberitahu sejurus saya pulang dari Bangkok. 
  12. GA ni akan terbatal dengan sendirinya jika pesertanya kurang dari  10 orang.
  13. kalau anda baik hati, tolong like kan sekali gambar ni -  like this pic
  14. Itu saja buat masa ni. kalau ada apa-apa perubahan saya akan postkan secepat yang mungkin.

that's all.

selamat join GA dan all d best ^^


Senarai peserta yang dah join ^^


1. ciksuzlin
2. NANA
3.






10. Nad
11. she's me 
12. CiK PurpLePinkyPuff
13. nurhazDV 
14. NOOR FATIN
15. Solehah
16. Fara
17. Alycia
18. Huda
 

24 pengomen:

♥♥azatiesayang ♥♥

slam ain..makasih jemput k.atie join contest.Insallh,k.atie cuba join...

ummi anum

salam..nak join tp kena cari gambar dulu lah...

Cik Meifaa'

saya dah tolong iklankan :)

http://gift4blogger.blogspot.com/2011/06/ga-muslimahs-hour-ole-ole-dari-oversea.html

#ciksuzlin

joined!

http://contestdansuzlin.blogspot.com/2011/06/ga-muslimahs-hour-ole-ole-dari-oversea.html

p/s: jom follow saya di suzlinazreena.blogspot.com ;] TQ.

Nana

join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/06/ga-muslimahs-hour-ole-ole-dari-oversea.html

Narumi hayashida

salam..sye follow dan join yeer..hehe(^^,)
http://chocolatelove196.blogspot.com/2011/06/ga-muslimahs-hour-ole-ole-dari-oversea.html

mira bia

join jugak..

http://amiraliyanacaribelog.blogspot.com/2011/06/ga-muslimahs-hour-ole-ole-dari-oversea.html

-tAlkativE-

join..:)
jemput ke belog sy n follow yea..:D

http://bicarahatidia.blogspot.com/2011/06/ga-muslimahs-hour-ole-ole-dari-oversea.html

juelee

salam..

follow n join

http://jueleecontest.blogspot.com/2011/06/ga-muslimahs-hour-ole-ole-dari-oversea.html

Nida

As-salam...

Kak Nida mengambil bahagian.. moga ada rezeki buat kami sekeluarga...ameeeeennn

http://nisajijah.blogspot.com/2011/06/ga-muslimahs-hour-ole-ole-dari-oversea.html

id follower: Nida

terima kasih :)

Aishah Megahasz

salam, singgah join giveaway.

http://aishah-megahasz.blogspot.com/2011/06/gs-muslimahs-hour-ole-ole-dari-oversea.html

Mr.Oren

jOIN dah..tq ajak~have a nice day

http://orensyafiqsalam.blogspot.com/2011/06/ga-muslimahs-hourole-ole-dari-oversea.html

nad

Hi,
Salam perkenalan..

Saya datang melengkapkan syarat.. Orang ke-10.

http://miszhoneynadia.blogspot.com/2011/07/ga-muslimahs-hour-ole-ole-dari-oversea.html

TQ

she's me

join gak ! (:
http://communityhatefreak.blogspot.com/2011/07/ga-muslimahs-hour-ole-ole-dari-oversea.html

CiK PurpLePinkyPuff

salam..:) sy join..:)

Bismillahirahmanirahim..:)

http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/07/ga-muslimahs-hour-ole-ole-dari-oversea.html

nurhazDV

sudah join juge

http://wilayahimaginasi.blogspot.com/2011/07/ga-muslimahs-hour-ole-ole-dari-oversea.html

NOOR FATIN

saya join!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/07/ga-muslimahs-hour-ole-ole-dari-oversea.html

:)

Solehah_SS97

Bismilalahiramnirahim,saya join..
harap-harap dpat=)

http://saranghaesolehah.blogspot.com/2011/07/ga-muslimahs-hour-ole-ole-dari-oversea.html

fara anak abah

saya join

http://jommenang.blogspot.com/2011/07/ga-muslimahs-hour-ole-ole-dari-oversea.html

~~@lyci@~~

salam.. last minit join ..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/07/ga-muslimahs-hour-ole-ole-dari-oversea.html

Id >> Alycia
Id FB >> Azura Aziz

tq ;)

Huda

as salam,

join :)

http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/07/ga-muslimahs-hour-ole-ole-dari-oversea.html

jue eddy

jue join !
http://saiahebad.blogspot.com/2011/07/ga-muslimahs-hour-ole-ole-dari-oversea.html

shida

ala...dah expired..x dapat join...huhuhuhu
salam perkenalan...jmput sggah ke blog shida
http://luvabenbaby.blogspot.com/2011/07/kenapa-kita-pelupa-sambungan-entry-8.html

tiefazatie

alahai..dh terlepas la..sob2..


ainsabrina mencabar dirinya sendiri.
Related Posts with Thumbnails