Sunday, February 13, 2011

SECRET GARDEN

assalamualaikum..

terasa terlebih masa jadi nak update blog kejap
haha gila tipu ayat di atas..

esok stat posting baru..jadi sebelum kembali stress dengan case report, ward round, cover patient bagai
ainsabrina berusaha habiskan cita di bawah ni :


tajuknya SECRET GARDEN..

overall cita ni menarik..

macam cita korea yang biasa
watak heronya mesti kaya bangat + gila cooool
yang cik heroin nya miskin + biasa 2 ja..

Sinopsis citanya :
Kim Joo Won (Hyun Bin) - hero kaya bangat,CEO yang sombong gila ter'jumpa' dengan cik heroin - Gil Ra Im (Ha Ji Won) -seorang stuntwoman..selepas satu peristiwa berlaku, mereka boleh tertukar soul (ala macam cita freaky friday tu) ..yang heroin jadi hero,yg hero jadi heroin..jadi bcoz of that, banyak la scene2 yang mencuit hati..




cita ni sangat complicated..banyak isu..pelakonnya ramai dan setiap pelakon ada kisahnya tersendiri..pendek kata-memang complicated la tp overall best,lain daripada yang lain..

cita ni bagi ainsabrina betul2 menguji kemampuan lakonan hero dan heroinnya..mana tidaknya ada satu time encik hero ni jadi heroin jadi terpaksa la buat gaya ala2 perempuan auu =) sama jugak dengan heroin..tak hairan la cita ni dapat banyak award di SBS drama awards..

Awards
2010 SBS Drama Awards: Top Excellence Award, Actor – Drama Special (Hyun Bin)
2010 SBS Drama Awards: Top Excellence Award, Actress – Drama Special (Ha Ji Won)
2010 SBS Drama Awards: Netizen Popularity Award – Drama
2010 SBS Drama Awards: Netizen Popularity Award (Hyun Bin and Ha Ji Won)
2010 SBS Drama Awards: Best Couple Award (Hyun Bin and Ha Ji Won)

sebelum tgk cta ni,ada banyak terbaca berita pasal cta ni dapat award banyak..tak puas ati pada mulanya sbb award tak dapat pada en.seunggi (percalonan utk my gf is gumiho) (^_^) tp lepas tengok cita ni benda yang terlintas dalam fikiran " yes they deserve it !! "

6 pengomen:

♥ eyka elisha ♥

mmg ngah musim citer korea erk?
pegi baca blog org kbykn cite psl movie2 korea.hehe ^^

Iliana

haha aku dah marathon 20 episode in 1 day. hebat x guwe? hehehe.. aku suka OSKA!!! :)

a.s.m.a

mgkin kot..kebelakangan ni banyak je cita best..
nak study pun tak sng,rasa nak tgk cita korea je.. hihi

a.s.m.a

wan iliana : memang hebat *kagum konon* haha
aku tgk pelan2..biar lambat asal selamat hihi

a.s.m.a

one more thing wan-aku tak suka oska..dia mmg obviously nampak tua la..haha sori terkutuk..^^

white rose

ye, aku pun suke tgk cite ni...
dah habis aku donlod...


ainsabrina mencabar dirinya sendiri.
Related Posts with Thumbnails